Välkommen till Lilla Brattön på kurs, konferens eller annat event.


Under flera år har vi haft många uppskattade konferenser, kurser och event på ön. Vi är mycket medvetna om att konkurrensen inom detta område  är oerhört stort. Men vi har något som de flesta inte kan erbjuda.

Vår målsättning är att erbjuda ett alternativ till alla andra som sysslar med denna typ av verksamhet. Tanken är att vi skall erbjuda en totallösning till ett rimligt pris präglat av natur och upplevelse i en härlig skärgårdsmiljö. Vi lägger stor vikt vid maten som serveras.

Det vi erbjuder är ett event anpassade till ditt/ert önskemål på Västkustens Pärla Lilla Brattön. Vi har tillgång till fantastiska salta bad med badbrygga och hopptorn. Dessutom har vi Sveriges bästa vedeldade bastu som är till för alla gäster.

Ön är som gjord för alla möjliga sorters event. Teambildning är ett exempel på ett ypperligt ämne. Efter en dags konfererande finns möjlighet att slappna av med en femkamp. Vi hjälper till med tips, idéer och utrustning.

Det som skiljer oss från de flesta andra anläggningar är att det bygger på en viss del eget engagemang. Man har ingen som bäddar sin säng efteråt utan var och en gör det själv. När man lämnar stugan ansvarar de boende gemensamt att stugan är i samma skick som när man fick den. Dessutom är man några som delar på samma stuga. Detta gör att vi kan hålla hyfsade priser för våra gäster.

I stugan finns dusch, toalett och tv samt en veranda med fin havsutsikt där man har tillgång till grill. Stugan är dessutom utrustad med ett mindre kök och kylskåp.

Bara att tillsammans befinna sig på en ö ger en underbar gemenskap som är svår att uppnå på andra ställen. Vi är inte störst och bäst på allt men kan ge något som få kan erbjuda - en gedigen västkustmiljö med otaliga möjligheter och konkurrenskraftiga priser.