Bastu på Lilla Brattön

Efter ett dopp i havet är det perfekt med ett bastubesök hos oss.

Att bada bastu är en avkoppling för både kropp och själ. Gammal som ung får du en härlig vistelse och kan njuta av vår fina utsikt över havet.

Att basta i Bohuslän är en populär och avkopplande aktivitet som många människor uppskattar. Bohuslän är känt för sina vackra kustlinjer, klippor och öar, och dessa platser är ofta utmärkta ställen att besöka för en bastuupplevelse.

Det finns många möjligheter att basta i Bohuslän, från små, privata bastur på privata fastigheter till stora, offentliga bastuanläggningar på hotell och spa-anläggningar. Oavsett vilken typ av bastu du väljer att besöka, kan du vara säker på att du kommer att uppleva en avkopplande och uppfriskande stund för både kropp och själ.

En av de mest populära platserna att basta i Bohuslän är vid havet. Detta beror på att havsluften och de vackra omgivningarna skapar en unik och avkopplande atmosfär. Det finns flera möjligheter att basta vid havet i Bohuslän, antingen genom att hyra en privat bastu på en klippa eller genom att besöka en av de offentliga bastuanläggningarna vid kusten.

En annan populär plats att basta i Bohuslän är på en av öarna i skärgården. Här kan du uppleva en mer avlägsen och lugn atmosfär och njuta av vackra omgivningar medan du bastar. Det finns flera privata bastur som man kan hyra på öarna, men det finns också några offentliga bastuanläggningar.

Sammanfattningsvis är att basta i Bohuslän en avkopplande och hälsosam aktivitet som kan utföras på många olika platser i regionen. Oavsett vilken typ av bastu du väljer, kommer du att njuta av en stund av lugn och ro medan du njuter av de vackra omgivningarna.

Priser

För boende på Lilla Brattön ingår bastubad utan kostnad och behöver inte förbokas.

Övriga bastubadare får gärna donera ett bidrag genom att scanna qr-koden som sitter vid bastun.