Att tänka på innan ert besök

Här samlar vi information som kan vara bra att veta innan er vistelse på Lilla Brattön.

Reception

Under säsong är receptionen bemannad varje dag mellan 11-12, för frågor om bokning, felanmälan eller om det saknas något i din stuga etc. Övrig tid kan personalen i restaurangen vara behjälplig eller så nås vi via jourtelefon 0705-770103.

Säkerhet

Din och andras säkerhet under er vistelse på Lilla Brattön ät väldigt viktig för oss och något vi alltid prioriterar. Speciellt då vi befinner oss på en ö och därmed inte har samma tillgpng till resurser som man har på fastlandet.

På ön finns därför en hjärtstartare som är placerad utanför restaurangen och första hjälpen utrustning som är belägen inne i receptionen.

I varje stuga finns ytterliggare information kring vad du och dina vänner bör tänka på så att er vistelse på Bohusläns pärla blir så trygg och bra som möjligt.

Parkering

Man kan inte ta med sig bilen över till Lilla Brattön, obevakad parkering finns i anslutning till Almöbryggan, alternativt mot betalning på Tjörnbro Arenas parkering.

Hundar och cyklar

Hundar, katter eller andra pälsdjur får endast vistas på Lilla Brattön på markerade områden.

Cyklar, skateboards, inlines och dyl. på hjul är tyvärr inte tillåtna på ön.

Tillgänglighet

Mer information kommer inom kort

In- och utcheckning av stugan

Incheckning efter kl.12.00 och utcheckning före kl. 11.00.

Vi erbjuder möjligheten att checka in i din stuga från kl.12:00. Incheckningen sker i receptionen på Lilla Brattön, som ligger till vänster om restaurangen.

Stugan skall vara städad och utcheckad senast kl.11:00 på avresedagen. Nyckel lämnas inne i receptionen eller i nyckelboxen på utsidan av receptionbyggnaden.

Utrustning i stugorna
I stugorna Kategori 1+2 så finns följande utrustning:
Porslin
Bestick
Stekpanna
Kastrull
Skärbräda
Kaffekokare
Städutrustning
Man tar själv med sig egen diskhandduk, diskmedel, trasa, toalett och hushållspapper.
Färjetrafik till ön

M/S Granita avgår från Almö Brygga till Lilla Brattön. För färjetider och priser hänvisar vi till aktuell turlista.

Städning, sängkläder och tvättmöjligheter

Man städar stugan själv och lämnar stugan utifrån uppsatt städschema. Städutrustning finns i varje stuga.

Bäddlinne kan hyras på Lilla Brattön om så önskas. Förboka detta senast 7 dagar före ankomst genom att mejla till bokning@lillabratton.se.

I servicehusen runt om på Lilla Brattön finns tillgång till tvättmaskiner, dessa bokas mot en avgift i receptionen.

Bokning och betalning

Bokning av stuga göres på bokning@lillabratton.se eller 0304-661290. Betalning sker i samband med bokningen. De bokningsvillkor vi använder följer Visitas uppsatta riktlinjer.

Avbokningsregler
  1. Vid avbokning mer än 28 dagar före bokad ankomst erhåller bokaren full återbetalning minus 1000:- i administrativ avbokningsavgift.
  2. Vid avbokning med mindre än 28 dagar före bokad ankomst skall Lilla Brattön/AB Insula återbetala 25% av bokningens värde.
  3. Vid avbokning senare än två veckor före bokad ankomst erhåller bokaren ingen återbetalning av värdet på bokningen.
  4. Bokaren skall betala faktura för bokningen inom utsatt tid för att bekräfta bokningen. Obetald faktura tolkas som att beställaren avser avboka bokningen.
  5. Bokaren är gentemot Lilla Brattön/AB Insula ansvarig för att vårda den stuga/lägenhet/rum som disponeras under hyresperioden. Skador tillfogade stuga/lägenhet/rum under hyresperioden skall till fullo ersättas av bokaren.
  6. Bokning med rabatterad SKF-pris får inte säljas vidare eller överlåtas till tredje part utan godkännande från Lilla Brattön/AB Insula. Överträdelse leder till makulerad bokning utan återbetalningsrätt.
  7. Bokaren är medveten om att rökning inte är tillåtet i några fastigheter. Överträdelse debiteras med en saneringskostnad på 5000: -. Samma regler gäller för överträdelse av hushållning av pälsdjur i stuga/lägenhet/rum som inte är anvisade som boende med medhavda pälsdjur.
  8. Strejk, lockdown, eldsvåda, elavbrott, väsentliga inskränkningar i leveranser eller andra omständigheter utanför Lilla Brattön/AB Insula kontroll berättigar Lilla Brattön/AB Insula att häva avtalet utan skyldighet att utge skadestånd.
  9. Lilla Brattön/AB Insula är gentemot beställaren fullt ansvarig för åtagande enligt avtal.
Säsongshyra

För dig som hyr din stuga per säsong skall hyresbeloppet ska vara hos oss tillhanda senast 4 veckor före inflyttning eller enligt överenskommelse. Beviljad önskan får ej överlåtas.  Om man har egen båt med sig finns det möjlighet att hyra båtplats, se mer information under gästhamn.